سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Billiga fotbollstr?jor,messi tr?ja,ronaldo tr?ja,barcelona tr?ja

Manchester City 0-1 nederlag iväg till Real Madrid, med samma poäng ut. Två runt kamp "Galacticos" vilda sköt 28 fot, där skottet är åtta gånger, men bara gjorde bara en boll, Blue Moon målvakt Joe - nekas Hart. Särskilt i ansiktet av den andra delen av Luo C Sammanfogning med Bell, är han inte att säkra grindarna bryta motståndarens, så småningom bollen räknas som ett eget mål av lagkamraten Fernando förlust. Manchester City denna partikel förluster kom något oväntat: 20 minuter av matchen, Carbajal rätt framåt passera, Bell begränsat höger fot skott, träffa bollen Fernando kropp speglar nätverket, Hart dök men det var för sent. Efter matchen, tror Pellegrini Bell försökte att passera, slå resultaten Fernando kroppen som orsakar Real Madrid matchtröja #7 Cristiano Ronaldo hemmatröja Köpa billiga fotbollströjor med tryck på nätet 2016-17ronaldo tröja den senare Oolong.

Manchester City målvakten på sängen, medger inget ansvar för detta. Real Madrid sitter hemma för att kontrollera fältet situationen, men inte Benzema, men Hart fortfarande inför Bell krigsfartyg attack fotbollströjor med tryck billigt grupp, ledd C Luo. De första 43 minuter, utanför det begränsade området av Wales Story stark skott, var England målvakt föll till marken beslag. Den första 54 minuter, Bell skickade biografi, Modric plug Hart pekas, men Trollflöjten fotade skott från vänster handflata används nu magiska Hart räddade! Snabb reaktion av häpnadsväckande. C-1 minut dunk verkan, Modric höger förbi, sväng första benet av C Luo stängd frånvaro header, har ett resultat varit fast anammat Ehupusi Hart, ängslig Real första kortet Ziyaliezui . Att se sin egen denna säsong, de första 17 Champions League-mål har ännu inte kommit, C Luo verkligen ängsliga ögon, Bell header i den 64: e minuten träffade ribban, re-transmission Pepe till höger, efter den portugisiska punkten (offside) händer göra de dunkar bollen "snap" in i mål! Naturligtvis denna boll ogiltig. Hart gör hela spelet totalt fem räddar, om inte han, Manchester City rädsla inte bara förlora en boll.

I själva verket den första delen av Blue Moon kan tjäna en 0-0, är ??det att förlita sig på målvakten vidöppen prestanda. Efter matchen, Hart sa: "Naturligtvis är vi besvikna över att de kontrollerade spelet bra,real madrid tröja, men gjorde en mycket lycklig de inte döda bollspel, men försvaret går bra vi har gjort tillräckligt för att vinna spelet börja ... ? jag vet inte "erkände han påverka Kompany tidigt slut, men också sagt:" .. Mangala från bänken, spelade bra, så det är inte anledningen till att vi förlorade två omgångar av motståndare inte skapa mycket av en slump, men för att vara rättvis, så är vi. varje gång vi spelade spelet är att vinna spelet, men nu är allt över. från och med nu måste vi förbereda för söndag strid med Arsenal (data) i. "